Kurssikuvaukset

Tutustu tarjontaamme. Kysy tarvittaessa lisää opettajalta. Tervetuloa mukaan!

(Kurssikuvaukset päivitetty 14.9.2023)

Ma klo 19-21, Karamalmin koulu
LAVATANSSIEN JATKO

Maanantaisin tanssimme jatkokurssitasolla. Pysyäkseen mukana tunneilla on hallittava tangon, foksin, fuskun, valssin, hitaan valssin, cha-cha:n ja rumban perusaskeleet ja vähän kuvioita. Muut kurssilla opetettavat tanssit aloitetaan perusteista. Tunneilla tutustutaan musiikin tulkintaan ja ilmaisullisuuteen. Vauhtia ma tunteihin voi hakea keskiviikon tunneilta, joilla kyseistä tanssia tanssitaan jo kahdesti aikaisemmin. Mahdollisuus on siis tanssia 4 kertaa peräkkäin samaa tanssia. Kurssilla toimii parinvaihto. Ilmoittamalla opettajalle läsnä-/poissaolosta varmistumme siitä, että parit menevät tasan. Tällä kurssilla treenaa mukana muutama naisviejä.

Ti klo 19-21, Eestinkallion koulu
LAVATANSSIEN EXTRA

Iskut, tahdit, fraasit ja breikit tulevat näillä tunneilla tutuiksi. Tanssijat ovat ehtineet harrastaa lavatansseja jo useamman vuoden ja heillä on enemmän kuin perustat hallussa useasta tanssilajista. Tekniikan lisäksi tunneilla vahvistetaan musikaalisuutta ja luovuutta. Samaa tanssilajia treenataan useita tunteja peräkkäin kurssilaisten kiinnostuksen ja kehittymisen mukaisesti.

Ke klo 19.00-21.00, Eestinkallion koulu
ALKEISJATKO

Kurssin taso on alkeisjatko. Kurssilla tanssitaan kaikki perusasiat ja -kuviot vientiä ja seuraamista unohtamatta.

To klo 19.30-21.00, Nöykkiön koulu
SUJUVUUTTA TANSSIMISEEN

Kurssilla jokaisen lajin perusasiat ja -kuviot kerrataan, kehitetään vientiä ja seuraamista ja lisätään kuviopankkiin kuvioita. Samaa lajia tanssitaan useamman kerran. Torstain tuntien tarkoituksena on tarjota monipuolisuutta ja sujuvuutta tanssimiseen. Se on tanssimista rakkaudesta lajiin.

Torstain kurssin pituus on totutusta poiketen 90 minuuttia.

Pe klo 19-21, Iivisniemen koulu
LAVATANSSIEN ALKEET

Voit ilmoittautua alkeistunneille täysin ummikkona, vaikka kahdella vasemmalla jalalla …. pian huomaat niitä olevan kuitenkin vain yhden … Rohkaisemme erityisesti viejiä, niin naisia kuin miehiäkin tulemaan mukaan. Kurssin aikana tai viimeistään sen jälkeen on tanssijalla mahdollisuus siirtyä keskiviikon tunneille.

Jokainen kerta on kahden tunnin mittainen.

Naisviejät, tervetuloa mukaan! Viennin opettelu on mahdollista kaikilla tasoilla. Alkeistunneilta on helppo aloittaa ja jatkaa vaikka tiistain extraan, jos rahkeet riittävät. Kun harjoittelet viemään, sinun ei tarvitse koskaan enää seurata “seinäruusuna“ muiden tanssimista.